logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Oldambt

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Oldambt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Oldambt

Oldambt is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 119 woningen te koop en zijn er recent 180 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldambt. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 202.124.

Woningen te koop 119
Woningen recent verkocht 180
Gemiddelde vraagprijs € 339.483
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 202.124
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oldambt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldambt is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldambt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldambt

Er zijn recent 180 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldambt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldambt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldambt. Een eengezinswoning in Oldambt komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldambt

In Oldambt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldambt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldambt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Oldambt

Starterswoningen in gemeente Oldambt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Oldambt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Oldambt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Oldambt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Oldambt

Wil je een huis kopen in gemeente Oldambt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Oldambt . Er staan momenteel 119 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldambt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldambt.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Oldambt. Zoek je huurwoning in gemeente Oldambt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldambt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldambt is 2.373 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.270 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldambt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldambt vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oldambt

De gemeente Oldambt telt 16 plaatsen.

't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw Beerta Nieuw Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten

Wijken van Oldambt

Oldambt bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.