De Huizenmarkt gemeente Oldambt (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldambt

Woningmarkt Oldambt

Oldambt is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 195 woningen te koop en zijn er recent 154 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldambt. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 195
Woningen recent verkocht 154
Gemiddelde vraagprijs € 329.334
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Oldambt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldambt is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldambt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldambt

Er zijn recent 154 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldambt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldambt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldambt. Een eengezinswoning in Oldambt komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldambt

In Oldambt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldambt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldambt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldambt
Binnenring: Nederland

Oldambt waar ligt dat?

Woningen te koop Oldambt

Wil je een huis kopen in Oldambt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldambt . Er staan momenteel 195 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldambt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldambt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldambt. Zoek je huurwoning in Oldambt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldambt

Starterswoningen in Oldambt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldambt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldambt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldambt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldambt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldambt is 2.292 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.060 euro).

Leeftijden Oldambt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldambt vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oldambt

De gemeente Oldambt telt 16 plaatsen.

't Waar Bad Nieuweschans Beerta Blauwestad Drieborg Finsterwolde Heiligerlee Midwolda Nieuw Beerta Nieuw Scheemda Nieuwolda Oostwold Oudezijl Scheemda Westerlee Winschoten

Alle wijken van Oldambt

Oldambt bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.