logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heiligerlee

Begrijp de huizenprijzen in Heiligerlee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heiligerlee

Heiligerlee is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heiligerlee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.555 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 327.555
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Heiligerlee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heiligerlee is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heiligerlee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heiligerlee

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heiligerlee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heiligerlee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heiligerlee. Een eengezinswoning in Heiligerlee komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heiligerlee

In Heiligerlee wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heiligerlee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heiligerlee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heiligerlee

Starterswoningen in Heiligerlee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heiligerlee zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heiligerlee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heiligerlee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heiligerlee

Wil je een huis kopen in Heiligerlee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heiligerlee . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heiligerlee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heiligerlee.

Bekijk alle koopwoningen in Heiligerlee. Zoek je huurwoning in Heiligerlee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heiligerlee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heiligerlee is 3.252 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.628 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heiligerlee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heiligerlee vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heiligerlee

Heiligerlee bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.