logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwolda

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwolda met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwolda

Nieuwolda is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwolda. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.384 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 290.384
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Nieuwolda

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwolda is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwolda kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwolda

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwolda. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwolda.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwolda. Een eengezinswoning in Nieuwolda komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwolda

In Nieuwolda wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwolda

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwolda (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwolda

Starterswoningen in Nieuwolda zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwolda? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwolda

Wil je een huis kopen in Nieuwolda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwolda . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwolda alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwolda.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwolda. Zoek je huurwoning in Nieuwolda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwolda

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwolda is 2.027 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.789 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwolda

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwolda vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwolda

Nieuwolda bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.