De Huizenmarkt in Nieuwolda (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwolda

Woningmarkt Nieuwolda

Nieuwolda is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwolda. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 292.537 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 292.537
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nieuwolda

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwolda is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwolda kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwolda

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwolda. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwolda.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwolda. Een eengezinswoning in Nieuwolda komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwolda

In Nieuwolda wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwolda

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwolda (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwolda
Binnenring: Nederland

Nieuwolda waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwolda

Wil je een huis kopen in Nieuwolda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwolda . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwolda alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwolda.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwolda. Zoek je huurwoning in Nieuwolda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwolda

Starterswoningen in Nieuwolda zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwolda? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwolda

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwolda is 1.876 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.499 euro).

Leeftijden Nieuwolda

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwolda vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwolda

Nieuwolda bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.