Huizenmarkt Nieuw-Beerta in Nieuw Beerta (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Beerta

Woningmarkt Nieuw-Beerta

Nieuw-Beerta is een wijk in de plaats Nieuw Beerta binnen de gemeente Oldambt. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beerta. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 223.205 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 223.205
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Beerta

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Beerta is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Beerta kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Beerta

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beerta. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Beerta.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Beerta. Een eengezinswoning in Nieuw-Beerta komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Beerta

In Nieuw-Beerta wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Beerta

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Beerta (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Beerta
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw-Beerta

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw-Beerta vergeleken met de Oldambt en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuw-Beerta waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Beerta

Wil je een huis kopen in Nieuw-Beerta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Beerta . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Beerta alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Beerta.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Beerta. Zoek je huurwoning in Nieuw-Beerta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Beerta

Starterswoningen in Nieuw-Beerta zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Beerta zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Beerta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Beerta? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Beerta

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Beerta is 2.119 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.772 euro).

Leeftijden Nieuw-Beerta

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Beerta vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuw-Beerta

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw-Beerta? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw-Beerta

Nieuw-Beerta