De Huizenmarkt in Bad Nieuweschans (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bad Nieuweschans

Woningmarkt Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bad Nieuweschans. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 296.597 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 296.597
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Bad Nieuweschans

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bad Nieuweschans is 83 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bad Nieuweschans kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bad Nieuweschans

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bad Nieuweschans. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bad Nieuweschans.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bad Nieuweschans. Een eengezinswoning in Bad Nieuweschans komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bad Nieuweschans

In Bad Nieuweschans wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bad Nieuweschans

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bad Nieuweschans (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bad Nieuweschans
Binnenring: Nederland

Bad Nieuweschans waar ligt dat?

Woningen te koop Bad Nieuweschans

Wil je een huis kopen in Bad Nieuweschans? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bad Nieuweschans . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bad Nieuweschans alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bad Nieuweschans.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bad Nieuweschans. Zoek je huurwoning in Bad Nieuweschans? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bad Nieuweschans

Starterswoningen in Bad Nieuweschans zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bad Nieuweschans zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bad Nieuweschans zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bad Nieuweschans? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bad Nieuweschans

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bad Nieuweschans is 1.903 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.870 euro).

Leeftijden Bad Nieuweschans

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bad Nieuweschans vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.