logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bad Nieuweschans

Begrijp de huizenprijzen in Bad Nieuweschans met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bad Nieuweschans. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 247.241 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 247.241
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Bad Nieuweschans

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bad Nieuweschans is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bad Nieuweschans kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bad Nieuweschans

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bad Nieuweschans. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bad Nieuweschans.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bad Nieuweschans. Een eengezinswoning in Bad Nieuweschans komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bad Nieuweschans

In Bad Nieuweschans wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bad Nieuweschans

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bad Nieuweschans (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bad Nieuweschans

Starterswoningen in Bad Nieuweschans zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Bad Nieuweschans zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bad Nieuweschans zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bad Nieuweschans? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bad Nieuweschans

Wil je een huis kopen in Bad Nieuweschans? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bad Nieuweschans . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bad Nieuweschans alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bad Nieuweschans.

Bekijk alle koopwoningen in Bad Nieuweschans. Zoek je huurwoning in Bad Nieuweschans? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bad Nieuweschans

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bad Nieuweschans is 1.777 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.901 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bad Nieuweschans

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bad Nieuweschans vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.