logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudezijl

Begrijp de huizenprijzen in Oudezijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudezijl

Oudezijl is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudezijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 249.766 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 249.766
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oudezijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudezijl is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudezijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudezijl.

Woningen recent verkocht in Oudezijl

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudezijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudezijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudezijl. Een eengezinswoning in Oudezijl komt het meest (83%) voor. Daarna komt een landhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudezijl

In Oudezijl wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudezijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudezijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudezijl

Starterswoningen in Oudezijl zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oudezijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudezijl zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudezijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudezijl

Wil je een huis kopen in Oudezijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudezijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudezijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudezijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oudezijl.

Bekijk alle koopwoningen in Oudezijl. Zoek je huurwoning in Oudezijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudezijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudezijl is 1.655 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.075 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudezijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudezijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudezijl

Oudezijl bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.