Huizenmarkt Nieuwolda in Nieuwolda (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwolda

Woningmarkt Nieuwolda

Nieuwolda is een wijk in de plaats Nieuwolda binnen de gemeente Oldambt. Deze wijk telt volgens het CBS 1.385 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwolda. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 290.682 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 290.682
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Nieuwolda

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwolda is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwolda kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwolda

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwolda. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwolda.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwolda. Een eengezinswoning in Nieuwolda komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwolda

In Nieuwolda wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwolda

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwolda (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwolda
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwolda

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwolda vergeleken met de Oldambt en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuwolda waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwolda

Wil je een huis kopen in Nieuwolda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwolda . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwolda alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwolda.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwolda. Zoek je huurwoning in Nieuwolda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwolda

Starterswoningen in Nieuwolda zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwolda zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwolda? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwolda

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwolda is 2.020 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.215 euro).

Leeftijden Nieuwolda

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwolda vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwolda

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwolda? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwolda

Nieuwolda Oosteind Verspreide huizen Nieuwolda