Huizenmarkt Nieuweschans in Bad Nieuweschans (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuweschans

Woningmarkt Nieuweschans

Nieuweschans is een wijk in de plaats Bad Nieuweschans binnen de gemeente Oldambt. Deze wijk telt volgens het CBS 1.360 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweschans. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 283.400 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 283.400
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Nieuweschans

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuweschans is 91 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuweschans kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuweschans

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweschans. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuweschans.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuweschans. Een eengezinswoning in Nieuweschans komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuweschans

In Nieuweschans wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuweschans

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuweschans (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuweschans
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuweschans

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuweschans vergeleken met de Oldambt en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuweschans waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuweschans

Wil je een huis kopen in Nieuweschans? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuweschans . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuweschans alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuweschans.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuweschans. Zoek je huurwoning in Nieuweschans? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuweschans

Starterswoningen in Nieuweschans zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuweschans zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuweschans zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuweschans? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuweschans

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuweschans is 1.898 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.990 euro).

Leeftijden Nieuweschans

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuweschans vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuweschans

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuweschans? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuweschans

Nieuweschans De Bron Nieuweschans-Centrum Nieuweschans Nieuwbouw