logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw Beerta

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw Beerta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw Beerta

Nieuw Beerta is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Beerta. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 211.056 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 211.056
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Nieuw Beerta

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Beerta is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Beerta kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw Beerta

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Beerta. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Beerta.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Beerta. Een eengezinswoning in Nieuw Beerta komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Beerta

In Nieuw Beerta wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw Beerta

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw Beerta (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw Beerta

Starterswoningen in Nieuw Beerta zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Beerta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Beerta zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw Beerta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw Beerta

Wil je een huis kopen in Nieuw Beerta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Beerta . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Beerta alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Beerta.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw Beerta.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw Beerta. Zoek je huurwoning in Nieuw Beerta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw Beerta

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Beerta is 2.213 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.046 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw Beerta

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Beerta vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw Beerta

Nieuw Beerta bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.