De Huizenmarkt in Drieborg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drieborg

Woningmarkt Drieborg

Drieborg is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drieborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.165 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 319.165
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Drieborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drieborg is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drieborg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drieborg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drieborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drieborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drieborg. Een eengezinswoning in Drieborg komt het meest (92%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drieborg

In Drieborg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drieborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drieborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drieborg
Binnenring: Nederland

Drieborg waar ligt dat?

Woningen te koop Drieborg

Wil je een huis kopen in Drieborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drieborg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drieborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drieborg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drieborg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drieborg. Zoek je huurwoning in Drieborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Drieborg

Starterswoningen in Drieborg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Drieborg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drieborg zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drieborg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drieborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drieborg is 2.108 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.839 euro).

Leeftijden Drieborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drieborg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Drieborg

Drieborg bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.