Nieuw Scheemda in de gemeente Oldambt

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw Scheemda

Een eerste blik op Nieuw Scheemda

Nieuw Scheemda is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nieuw Scheemda. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 231.559 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 231.559
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nieuw Scheemda

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Scheemda is 103 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Scheemda kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw Scheemda

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Scheemda. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Scheemda.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Scheemda. Een eengezinswoning in Nieuw Scheemda komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Scheemda

In Nieuw Scheemda wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuw Scheemda

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuw Scheemda (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw Scheemda
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nieuw Scheemda

Wil je een huis kopen in Nieuw Scheemda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Scheemda. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Scheemda alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Scheemda.

Huizenprijzen in Nieuw Scheemda

Starterswoningen in Nieuw Scheemda zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Scheemda zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Scheemda zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Scheemda? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw Scheemda

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Scheemda is 1.206 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.117 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nieuw Scheemda is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nieuw Scheemda

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Scheemda vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw Scheemda

Nieuw Scheemda bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen