Huizenprijzen en de huizenmarkt in Finsterwolde

Begrijp de huizenprijzen in Finsterwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Finsterwolde

Finsterwolde is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Finsterwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 310.907 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 310.907
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Finsterwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Finsterwolde is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Finsterwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Finsterwolde

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Finsterwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Finsterwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Finsterwolde. Een eengezinswoning in Finsterwolde komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Finsterwolde

In Finsterwolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Finsterwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Finsterwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Finsterwolde

Starterswoningen in Finsterwolde zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Finsterwolde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Finsterwolde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Finsterwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Finsterwolde

Wil je een huis kopen in Finsterwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Finsterwolde . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Finsterwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Finsterwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Finsterwolde. Zoek je huurwoning in Finsterwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Finsterwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Finsterwolde is 2.371 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.899 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Finsterwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Finsterwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Finsterwolde

Finsterwolde bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.