Huizenmarkt Drieborg in Finsterwolde (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drieborg

Woningmarkt Drieborg

Drieborg is een wijk in de plaats Finsterwolde binnen de gemeente Oldambt. Deze wijk telt volgens het CBS 480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drieborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 245.365 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 245.365
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Drieborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drieborg is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drieborg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drieborg

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drieborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drieborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drieborg. Een eengezinswoning in Drieborg komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drieborg

In Drieborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drieborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drieborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drieborg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Drieborg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drieborg vergeleken met de Oldambt en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Drieborg waar ligt dat?

Woningen te koop Drieborg

Wil je een huis kopen in Drieborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drieborg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drieborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drieborg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drieborg. Zoek je huurwoning in Drieborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Drieborg

Starterswoningen in Drieborg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Drieborg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drieborg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drieborg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drieborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drieborg is 1.427 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.296 euro).

Leeftijden Drieborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drieborg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Drieborg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Drieborg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Drieborg

Drieborg-Centrum Verspreide huizen Drieborg