Huizenmarkt Noord in Scheemda (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noord

Woningmarkt Noord

Noord is een wijk in de plaats Scheemda binnen de gemeente Oldambt. Deze wijk telt volgens het CBS 540 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 324.151 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 324.151
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noord

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord. Een eengezinswoning in Noord komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord

In Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noord vergeleken met de Oldambt en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Noord

Wil je een huis kopen in Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noord. Zoek je huurwoning in Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noord

Starterswoningen in Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord is 2.121 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.566 euro).

Leeftijden Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noord

Nieuw-Scheemda 't Waar Hamrikkerweg Scheemderzwaag Verspreide huizen