Huizenmarkt Scheemda-Heiligerlee in Heiligerlee (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Scheemda-Heiligerlee

Woningmarkt Scheemda-Heiligerlee

Scheemda-Heiligerlee is een wijk in de plaats Heiligerlee binnen de gemeente Oldambt. Deze wijk telt volgens het CBS 6.285 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scheemda-Heiligerlee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 376.409 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 376.409
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Scheemda-Heiligerlee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scheemda-Heiligerlee is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scheemda-Heiligerlee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Scheemda-Heiligerlee.

Woningen recent verkocht in Scheemda-Heiligerlee

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scheemda-Heiligerlee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scheemda-Heiligerlee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scheemda-Heiligerlee. Een eengezinswoning in Scheemda-Heiligerlee komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scheemda-Heiligerlee

In Scheemda-Heiligerlee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scheemda-Heiligerlee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scheemda-Heiligerlee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Scheemda-Heiligerlee
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Scheemda-Heiligerlee

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Scheemda-Heiligerlee vergeleken met de Oldambt en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Scheemda-Heiligerlee waar ligt dat?

Woningen te koop Scheemda-Heiligerlee

Wil je een huis kopen in Scheemda-Heiligerlee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scheemda-Heiligerlee . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scheemda-Heiligerlee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scheemda-Heiligerlee.

Bekijk hier alle koopwoningen in Scheemda-Heiligerlee. Zoek je huurwoning in Scheemda-Heiligerlee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Scheemda-Heiligerlee

Starterswoningen in Scheemda-Heiligerlee zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Scheemda-Heiligerlee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scheemda-Heiligerlee zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Scheemda-Heiligerlee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Scheemda-Heiligerlee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scheemda-Heiligerlee is 2.475 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.237 euro).

Leeftijden Scheemda-Heiligerlee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scheemda-Heiligerlee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Scheemda-Heiligerlee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Scheemda-Heiligerlee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Scheemda-Heiligerlee

Scheemda Eexta Heiligerlee Eexta-Zuid Scheemdermeer Napels