logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beerta

Begrijp de huizenprijzen in Beerta met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beerta

Beerta is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerta. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 309.091 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 309.091
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Beerta

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beerta is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beerta kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beerta

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerta. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beerta.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beerta. Een eengezinswoning in Beerta komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beerta

In Beerta wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beerta

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beerta (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beerta

Starterswoningen in Beerta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Beerta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beerta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beerta? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beerta

Wil je een huis kopen in Beerta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beerta . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beerta alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beerta.

Bekijk alle koopwoningen in Beerta. Zoek je huurwoning in Beerta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beerta

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beerta is 2.187 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.290 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beerta

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beerta vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beerta

Beerta bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.