De Huizenmarkt in Beerta (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beerta

Woningmarkt Beerta

Beerta is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerta. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.005 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 290.005
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Beerta

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beerta is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beerta kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beerta

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerta. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beerta.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beerta. Een eengezinswoning in Beerta komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beerta

In Beerta wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beerta

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beerta (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beerta
Binnenring: Nederland

Beerta waar ligt dat?

Woningen te koop Beerta

Wil je een huis kopen in Beerta? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beerta . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beerta alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beerta.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beerta. Zoek je huurwoning in Beerta? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beerta

Starterswoningen in Beerta zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Beerta zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beerta zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beerta? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beerta

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beerta is 2.164 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.731 euro).

Leeftijden Beerta

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beerta vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beerta

Beerta bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.