Huizenprijzen en de huizenmarkt in Blauwestad

Begrijp de huizenprijzen in Blauwestad met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Blauwestad

Blauwestad is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blauwestad. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 753.925 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 753.925
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Blauwestad

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blauwestad is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blauwestad kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blauwestad

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blauwestad. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blauwestad.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blauwestad. Een villa in Blauwestad komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blauwestad

In Blauwestad wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blauwestad

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blauwestad (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Blauwestad

Starterswoningen in Blauwestad zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Blauwestad zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blauwestad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Blauwestad? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Blauwestad

Wil je een huis kopen in Blauwestad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blauwestad . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blauwestad alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blauwestad.

Bekijk alle koopwoningen in Blauwestad. Zoek je huurwoning in Blauwestad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Blauwestad

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blauwestad is 3.894 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.688 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Blauwestad

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blauwestad vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Blauwestad

Blauwestad bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.