logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oostwold

Begrijp de huizenprijzen in Oostwold met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostwold

Oostwold is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 39.044 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostwold. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 348.620 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 348.620
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oostwold

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostwold is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostwold moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostwold.

Woningen recent verkocht in Oostwold

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostwold. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostwold.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostwold. Een eengezinswoning in Oostwold komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostwold

In Oostwold wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostwold

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostwold (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oostwold

Starterswoningen in Oostwold zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oostwold zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostwold zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostwold? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostwold

Wil je een huis kopen in Oostwold? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostwold . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostwold alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostwold.

Bekijk alle koopwoningen in Oostwold. Zoek je huurwoning in Oostwold? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostwold

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostwold is 2.646 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.991 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostwold

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostwold vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oostwold

Oostwold bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.