De Huizenmarkt in Oostwold (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oostwold

Woningmarkt Oostwold

Oostwold is een plaats in de gemeente Oldambt. Deze plaats telt volgens het CBS 36.580 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostwold. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 383.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 383.432
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Oostwold

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostwold is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostwold kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oostwold

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostwold. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostwold.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostwold. Een eengezinswoning in Oostwold komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostwold

In Oostwold wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostwold

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostwold (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostwold
Binnenring: Nederland

Oostwold waar ligt dat?

Woningen te koop Oostwold

Wil je een huis kopen in Oostwold? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostwold . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostwold alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostwold.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oostwold. Zoek je huurwoning in Oostwold? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oostwold

Starterswoningen in Oostwold zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oostwold zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostwold zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostwold? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostwold

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostwold is 2.125 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.751 euro).

Leeftijden Oostwold

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostwold vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oostwold

Oostwold bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.