logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Nissewaard

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Nissewaard

Nissewaard is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 86.833 inwoners. Momenteel staan er 113 woningen te koop en zijn er recent 389 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nissewaard. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 241.169.

Woningen te koop 113
Woningen recent verkocht 389
Gemiddelde vraagprijs € 381.791
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 241.169
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nissewaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nissewaard is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nissewaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nissewaard.

Woningen recent verkocht in Nissewaard

Er zijn recent 389 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nissewaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nissewaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nissewaard. Een eengezinswoning in Nissewaard komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nissewaard

In Nissewaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nissewaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nissewaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Nissewaard

Starterswoningen in gemeente Nissewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Nissewaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Nissewaard

Wil je een huis kopen in gemeente Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Nissewaard . Er staan momenteel 113 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nissewaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nissewaard.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Nissewaard. Zoek je huurwoning in gemeente Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nissewaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nissewaard is 3.320 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.103 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nissewaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nissewaard vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Nissewaard

De gemeente Nissewaard telt 7 plaatsen.

Abbenbroek Geervliet Heenvliet Hekelingen Simonshaven Spijkenisse Zuidland

Wijken van Nissewaard

Nissewaard bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.