De Huizenmarkt gemeente Nissewaard (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nissewaard

Woningmarkt Nissewaard

Nissewaard is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 85.830 inwoners. Momenteel staan er 391 woningen te koop en zijn er recent 391 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nissewaard. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 391
Woningen recent verkocht 391
Gemiddelde vraagprijs € 366.635
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nissewaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nissewaard is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nissewaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nissewaard.

Woningen recent verkocht in Nissewaard

Er zijn recent 391 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nissewaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nissewaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nissewaard. Een eengezinswoning in Nissewaard komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nissewaard

In Nissewaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nissewaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nissewaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nissewaard
Binnenring: Nederland

Nissewaard waar ligt dat?

Woningen te koop Nissewaard

Wil je een huis kopen in Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nissewaard . Er staan momenteel 391 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nissewaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nissewaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nissewaard. Zoek je huurwoning in Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nissewaard

Starterswoningen in Nissewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nissewaard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nissewaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nissewaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nissewaard is 3.108 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.904 euro).

Leeftijden Nissewaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nissewaard vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Nissewaard

De gemeente Nissewaard telt 7 plaatsen.

Abbenbroek Geervliet Heenvliet Hekelingen Simonshaven Spijkenisse Zuidland

Alle wijken van Nissewaard

Nissewaard bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.