logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Akkers in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in De Akkers Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Akkers Nissewaard

De Akkers is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 10.470 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Akkers. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.406 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 285.406
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Akkers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Akkers is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Akkers moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Akkers.

Woningen recent verkocht in De Akkers

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Akkers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Akkers.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Akkers. Een eengezinswoning in De Akkers komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Akkers

In De Akkers wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Akkers

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Akkers (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Akkers

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Akkers vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in De Akkers Nissewaard

Starterswoningen in De Akkers Nissewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Akkers Nissewaard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Akkers Nissewaard zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Akkers Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Akkers Nissewaard

Wil je een huis kopen in De Akkers Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Akkers Nissewaard . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Akkers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Akkers.

Bekijk alle koopwoningen in De Akkers Nissewaard. Zoek je huurwoning in De Akkers Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Akkers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Akkers is 2.903 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.754 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Akkers

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Akkers vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Akkers

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Akkers? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Akkers

Gaarden Dreven Voorden Akkers-Centrum Donken Kreken