De Huizenmarkt in Zuidland (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuidland

Woningmarkt Zuidland

Zuidland is een plaats in de gemeente Nissewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 85.830 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 559.998 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 559.998
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zuidland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidland is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidland

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidland. Een eengezinswoning in Zuidland komt het meest (76%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidland

In Zuidland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidland
Binnenring: Nederland

Zuidland waar ligt dat?

Woningen te koop Zuidland

Wil je een huis kopen in Zuidland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidland . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuidland. Zoek je huurwoning in Zuidland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuidland

Starterswoningen in Zuidland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidland is 3.423 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.080 euro).

Leeftijden Zuidland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zuidland

Zuidland bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.