logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Aterland in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in Aterland Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aterland Nissewaard

Aterland is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 8.380 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aterland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 320.768 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 320.768
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Aterland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aterland is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aterland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aterland.

Woningen recent verkocht in Aterland

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aterland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aterland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aterland. Een eengezinswoning in Aterland komt het meest (72%) voor. Daarna komt een maisonnette met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aterland

In Aterland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aterland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aterland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Aterland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aterland vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Aterland Nissewaard

Starterswoningen in Aterland Nissewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aterland Nissewaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aterland Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aterland Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aterland Nissewaard

Wil je een huis kopen in Aterland Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aterland Nissewaard . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aterland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aterland.

Bekijk alle koopwoningen in Aterland Nissewaard. Zoek je huurwoning in Aterland Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aterland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aterland is 2.906 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.704 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aterland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aterland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Aterland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Aterland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Aterland

Ottersveen Kikkerveen Beverveen Egel- en Salamanderveen Krekelveen Slakkenveen Middengebied Karperveen Snoekenveen Baarsveen Park Waterland