logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Abbenbroek

Begrijp de huizenprijzen in Abbenbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Abbenbroek

Abbenbroek is een plaats in de gemeente Nissewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.833 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 500.687 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 500.687
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Abbenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbenbroek is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbenbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Abbenbroek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbenbroek. Een eengezinswoning in Abbenbroek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbenbroek

In Abbenbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abbenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abbenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Abbenbroek

Starterswoningen in Abbenbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Abbenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Abbenbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Abbenbroek

Wil je een huis kopen in Abbenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbenbroek . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbenbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Abbenbroek. Zoek je huurwoning in Abbenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Abbenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbenbroek is 4.006 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.585 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Abbenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Abbenbroek

Abbenbroek bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.