De Huizenmarkt in Abbenbroek (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Abbenbroek

Woningmarkt Abbenbroek

Abbenbroek is een plaats in de gemeente Nissewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 85.830 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 468.505 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 468.505
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Abbenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbenbroek is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbenbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Abbenbroek

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbenbroek. Een eengezinswoning in Abbenbroek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbenbroek

In Abbenbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abbenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abbenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Abbenbroek
Binnenring: Nederland

Abbenbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Abbenbroek

Wil je een huis kopen in Abbenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbenbroek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbenbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Abbenbroek. Zoek je huurwoning in Abbenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Abbenbroek

Starterswoningen in Abbenbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Abbenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Abbenbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Abbenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbenbroek is 4.072 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.986 euro).

Leeftijden Abbenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Abbenbroek

Abbenbroek bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.