Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hekelingen

Begrijp de huizenprijzen in Hekelingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hekelingen

Hekelingen is een plaats in de gemeente Nissewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 85.830 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hekelingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 602.218 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 602.218
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hekelingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hekelingen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hekelingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hekelingen.

Woningen recent verkocht in Hekelingen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hekelingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hekelingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hekelingen. Een eengezinswoning in Hekelingen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hekelingen

In Hekelingen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hekelingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hekelingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hekelingen

Starterswoningen in Hekelingen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hekelingen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hekelingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hekelingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hekelingen

Wil je een huis kopen in Hekelingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hekelingen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hekelingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hekelingen.

Bekijk alle koopwoningen in Hekelingen. Zoek je huurwoning in Hekelingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hekelingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hekelingen is 3.617 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.478 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hekelingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hekelingen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hekelingen

Hekelingen bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.