logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoogwerf in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in Hoogwerf Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogwerf Nissewaard

Hoogwerf is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 3.910 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogwerf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 291.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 291.456
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hoogwerf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogwerf is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogwerf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogwerf.

Woningen recent verkocht in Hoogwerf

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogwerf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogwerf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogwerf. Een portiekflat in Hoogwerf komt het meest (39%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogwerf

In Hoogwerf wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogwerf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogwerf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoogwerf

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoogwerf vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Hoogwerf Nissewaard

Starterswoningen in Hoogwerf Nissewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogwerf Nissewaard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogwerf Nissewaard zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoogwerf Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoogwerf Nissewaard

Wil je een huis kopen in Hoogwerf Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogwerf Nissewaard . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogwerf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogwerf.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogwerf Nissewaard. Zoek je huurwoning in Hoogwerf Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogwerf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogwerf is 3.462 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.221 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogwerf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogwerf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoogwerf

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoogwerf? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoogwerf

Hoogwerf-Noord Hoogwerf-Zuid