De Huizenmarkt in Simonshaven (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Simonshaven

Woningmarkt Simonshaven

Simonshaven is een plaats in de gemeente Nissewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 85.830 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Simonshaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 435.225 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 435.225
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Simonshaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Simonshaven is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Simonshaven kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Simonshaven

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Simonshaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Simonshaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Simonshaven. Een eengezinswoning in Simonshaven komt het meest (40%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Simonshaven

In Simonshaven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Simonshaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Simonshaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Simonshaven
Binnenring: Nederland

Simonshaven waar ligt dat?

Woningen te koop Simonshaven

Wil je een huis kopen in Simonshaven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Simonshaven . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Simonshaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Simonshaven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Simonshaven. Zoek je huurwoning in Simonshaven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Simonshaven

Starterswoningen in Simonshaven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Simonshaven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Simonshaven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Simonshaven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Simonshaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Simonshaven is 3.354 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.316 euro).

Leeftijden Simonshaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Simonshaven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Simonshaven

Simonshaven bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.