logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Simonshaven

Begrijp de huizenprijzen in Simonshaven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Simonshaven

Simonshaven is een plaats in de gemeente Nissewaard. Deze plaats telt volgens het CBS 86.833 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Simonshaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 500.375 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 500.375
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Simonshaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Simonshaven is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Simonshaven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Simonshaven.

Woningen recent verkocht in Simonshaven

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Simonshaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Simonshaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Simonshaven. Een eengezinswoning in Simonshaven komt het meest (43%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Simonshaven

In Simonshaven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Simonshaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Simonshaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Simonshaven

Starterswoningen in Simonshaven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Simonshaven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Simonshaven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Simonshaven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Simonshaven

Wil je een huis kopen in Simonshaven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Simonshaven . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Simonshaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Simonshaven.

Bekijk alle koopwoningen in Simonshaven. Zoek je huurwoning in Simonshaven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Simonshaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Simonshaven is 3.883 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.685 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Simonshaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Simonshaven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Simonshaven

Simonshaven bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.