logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oudenhoorn in Zuidland

Begrijp de huizenprijzen in Oudenhoorn Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudenhoorn Nissewaard

Oudenhoorn is een wijk in de plaats Zuidland binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 1.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenhoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 587.226 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 587.226
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oudenhoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudenhoorn is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudenhoorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudenhoorn

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudenhoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudenhoorn.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oudenhoorn. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oudenhoorn

In Oudenhoorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudenhoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudenhoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Oudenhoorn Nissewaard

Wil je een huis kopen in Oudenhoorn Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudenhoorn Nissewaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudenhoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudenhoorn.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oudenhoorn Nissewaard.

Bekijk alle koopwoningen in Oudenhoorn Nissewaard. Zoek je huurwoning in Oudenhoorn Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudenhoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudenhoorn is 3.720 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.010 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudenhoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudenhoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oudenhoorn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oudenhoorn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oudenhoorn

Kern Oudenhoorn Poldergebied Oudenhoorn Poldergebied Nieuwenhoorn