logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vriesland in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in Vriesland Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vriesland Nissewaard

Vriesland is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 2.700 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vriesland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 288.734 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 288.734
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Vriesland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vriesland is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vriesland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vriesland.

Woningen recent verkocht in Vriesland

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vriesland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vriesland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vriesland. Een eengezinswoning in Vriesland komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Vriesland

In Vriesland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vriesland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vriesland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vriesland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vriesland vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Vriesland Nissewaard

Starterswoningen in Vriesland Nissewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vriesland Nissewaard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vriesland Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vriesland Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vriesland Nissewaard

Wil je een huis kopen in Vriesland Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vriesland Nissewaard . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vriesland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vriesland.

Bekijk alle koopwoningen in Vriesland Nissewaard. Zoek je huurwoning in Vriesland Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vriesland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vriesland is 2.962 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.651 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vriesland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vriesland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vriesland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vriesland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vriesland

Vriesland