logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Maaswijk in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in Maaswijk Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maaswijk Nissewaard

Maaswijk is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 11.295 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maaswijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.930 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 68
Gemiddelde vraagprijs € 431.930
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Maaswijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maaswijk is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maaswijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maaswijk.

Woningen recent verkocht in Maaswijk

Er zijn recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maaswijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maaswijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maaswijk. Een eengezinswoning in Maaswijk komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maaswijk

In Maaswijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maaswijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maaswijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Maaswijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maaswijk vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Maaswijk Nissewaard

Starterswoningen in Maaswijk Nissewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maaswijk Nissewaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maaswijk Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maaswijk Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maaswijk Nissewaard

Wil je een huis kopen in Maaswijk Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maaswijk Nissewaard . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maaswijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maaswijk.

Bekijk alle koopwoningen in Maaswijk Nissewaard. Zoek je huurwoning in Maaswijk Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maaswijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maaswijk is 3.488 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.198 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maaswijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maaswijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Maaswijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Maaswijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Maaswijk

Maaswijk-Noordoost Maaswijk-Noordwest Maaswijk-Zuidwest Maaswijk-Zuidoost Maaswijktuinen Park Welgelegen