logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Elementen in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in De Elementen Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Elementen Nissewaard

De Elementen is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 3.635 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Elementen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.260 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 489.260
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in De Elementen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Elementen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Elementen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Elementen.

Woningen recent verkocht in De Elementen

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Elementen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Elementen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Elementen. Een portiekflat in De Elementen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Elementen

In De Elementen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Elementen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Elementen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Elementen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Elementen vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in De Elementen Nissewaard

Starterswoningen in De Elementen Nissewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Elementen Nissewaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Elementen Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Elementen Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Elementen Nissewaard

Wil je een huis kopen in De Elementen Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Elementen Nissewaard . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Elementen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Elementen.

Bekijk alle koopwoningen in De Elementen Nissewaard. Zoek je huurwoning in De Elementen Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Elementen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Elementen is 3.953 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.848 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Elementen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Elementen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Elementen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Elementen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Elementen

De Dijk Bedrijventerrein Haven-Noord De Haven Het Land