logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Geervliet in Geervliet

Begrijp de huizenprijzen in Geervliet Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geervliet Nissewaard

Geervliet is een wijk in de plaats Geervliet binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 1.630 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geervliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 578.544 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 578.544
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Geervliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geervliet is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geervliet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geervliet.

Woningen recent verkocht in Geervliet

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geervliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geervliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geervliet. Een eengezinswoning in Geervliet komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geervliet

In Geervliet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geervliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geervliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Geervliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Geervliet vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Geervliet Nissewaard

Starterswoningen in Geervliet Nissewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geervliet Nissewaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geervliet Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geervliet Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geervliet Nissewaard

Wil je een huis kopen in Geervliet Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geervliet Nissewaard . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geervliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geervliet.

Bekijk alle koopwoningen in Geervliet Nissewaard. Zoek je huurwoning in Geervliet Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geervliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geervliet is 3.488 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.586 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geervliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geervliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Geervliet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Geervliet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Geervliet

Kern Geervliet Geervliet-Noordoost Poldergebied Geervliet