logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heenvliet in Heenvliet

Begrijp de huizenprijzen in Heenvliet Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heenvliet Nissewaard

Heenvliet is een wijk in de plaats Heenvliet binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 2.470 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heenvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 370.861 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 370.861
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heenvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heenvliet is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heenvliet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heenvliet.

Woningen recent verkocht in Heenvliet

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heenvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heenvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heenvliet. Een eengezinswoning in Heenvliet komt het meest (93%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heenvliet

In Heenvliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heenvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heenvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Heenvliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heenvliet vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Heenvliet Nissewaard

Starterswoningen in Heenvliet Nissewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heenvliet Nissewaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heenvliet Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heenvliet Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heenvliet Nissewaard

Wil je een huis kopen in Heenvliet Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heenvliet Nissewaard . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heenvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heenvliet.

Bekijk alle koopwoningen in Heenvliet Nissewaard. Zoek je huurwoning in Heenvliet Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heenvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heenvliet is 2.646 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.605 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heenvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heenvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heenvliet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heenvliet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heenvliet

Kern Heenvliet Bloemendaele Ravensteijn-West Poldergebied Heenvliet