Huizenmarkt Heenvliet in Heenvliet (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heenvliet

Woningmarkt Heenvliet

Heenvliet is een wijk in de plaats Heenvliet binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 2.515 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heenvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.926 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 356.926
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heenvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heenvliet is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heenvliet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heenvliet.

Woningen recent verkocht in Heenvliet

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heenvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heenvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heenvliet. Een eengezinswoning in Heenvliet komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heenvliet

In Heenvliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heenvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heenvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heenvliet
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heenvliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heenvliet vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heenvliet waar ligt dat?

Woningen te koop Heenvliet

Wil je een huis kopen in Heenvliet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heenvliet . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heenvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heenvliet.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heenvliet. Zoek je huurwoning in Heenvliet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heenvliet

Starterswoningen in Heenvliet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heenvliet zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heenvliet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heenvliet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heenvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heenvliet is 2.591 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.796 euro).

Leeftijden Heenvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heenvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heenvliet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heenvliet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heenvliet

Kern Heenvliet Bloemendaele Ravensteijn-West Poldergebied Heenvliet