Huizenmarkt De Hoek in Spijkenisse (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Hoek

Woningmarkt De Hoek

De Hoek is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 2.805 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 287.063 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 287.063
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in De Hoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Hoek is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Hoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Hoek.

Woningen recent verkocht in De Hoek

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Hoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Hoek. Een eengezinswoning in De Hoek komt het meest (93%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Hoek

In De Hoek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Hoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Hoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Hoek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Hoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Hoek vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Hoek waar ligt dat?

Woningen te koop De Hoek

Wil je een huis kopen in De Hoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Hoek . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Hoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Hoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Hoek. Zoek je huurwoning in De Hoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Hoek

Starterswoningen in De Hoek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Hoek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Hoek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Hoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Hoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Hoek is 2.876 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.180 euro).

Leeftijden De Hoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Hoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Hoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Hoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Hoek

De Hoek-1 De Hoek-2 De Hoek-3 De Hoek-4