logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schiekamp in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in Schiekamp Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schiekamp Nissewaard

Schiekamp is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 3.180 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiekamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 245.191 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 245.191
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Schiekamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schiekamp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schiekamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schiekamp.

Woningen recent verkocht in Schiekamp

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiekamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schiekamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schiekamp. Een portiekflat in Schiekamp komt het meest (48%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schiekamp

In Schiekamp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schiekamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schiekamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schiekamp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schiekamp vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Schiekamp Nissewaard

Starterswoningen in Schiekamp Nissewaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schiekamp Nissewaard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schiekamp Nissewaard zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schiekamp Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schiekamp Nissewaard

Wil je een huis kopen in Schiekamp Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schiekamp Nissewaard . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schiekamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schiekamp.

Bekijk alle koopwoningen in Schiekamp Nissewaard. Zoek je huurwoning in Schiekamp Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schiekamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schiekamp is 3.435 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.208 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schiekamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schiekamp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schiekamp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schiekamp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schiekamp

Schiekamp-Noord Schiekamp-Zuid