Huizenmarkt Abbenbroek in Abbenbroek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Abbenbroek

Woningmarkt Abbenbroek

Abbenbroek is een wijk in de plaats Abbenbroek binnen de gemeente Nissewaard. Deze wijk telt volgens het CBS 1.270 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 441.029 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 441.029
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Abbenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbenbroek is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbenbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Abbenbroek

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbenbroek. Een eengezinswoning in Abbenbroek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbenbroek

In Abbenbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abbenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abbenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Abbenbroek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Abbenbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Abbenbroek vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Abbenbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Abbenbroek

Wil je een huis kopen in Abbenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbenbroek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbenbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Abbenbroek. Zoek je huurwoning in Abbenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Abbenbroek

Starterswoningen in Abbenbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Abbenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Abbenbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Abbenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbenbroek is 3.397 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.903 euro).

Leeftijden Abbenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Abbenbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Abbenbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Abbenbroek

Kern Abbenbroek Poldergebied Abbenbroek