logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Halfweg in Spijkenisse

Begrijp de huizenprijzen in Halfweg Nissewaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Halfweg Nissewaard

Halfweg is een wijk in de plaats Spijkenisse binnen de gemeente Nissewaard. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Halfweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halfweg is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Halfweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halfweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halfweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Halfweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Veiligheid en misdaadcijfers Halfweg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Halfweg vergeleken met de Nissewaard en Nederland.

Huizenprijzen in Halfweg Nissewaard

Starterswoningen in Halfweg Nissewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Halfweg Nissewaard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halfweg Nissewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Halfweg Nissewaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Halfweg Nissewaard

Wil je een huis kopen in Halfweg Nissewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halfweg Nissewaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halfweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halfweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Halfweg Nissewaard.

Bekijk alle koopwoningen in Halfweg Nissewaard. Zoek je huurwoning in Halfweg Nissewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Halfweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halfweg is 3.681 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.467 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Buurten in Halfweg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Halfweg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Halfweg

Industrieterrein Halfweg