De Huizenmarkt gemeente Goeree-Overflakkee (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Goeree-Overflakkee

Woningmarkt Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 281 woningen te koop en zijn er recent 256 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goeree-Overflakkee. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 280.021.

Woningen te koop 281
Woningen recent verkocht 256
Gemiddelde vraagprijs € 465.139
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 280.021
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Goeree-Overflakkee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goeree-Overflakkee is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goeree-Overflakkee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goeree-Overflakkee

Er zijn recent 256 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goeree-Overflakkee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goeree-Overflakkee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goeree-Overflakkee. Een eengezinswoning in Goeree-Overflakkee komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goeree-Overflakkee

In Goeree-Overflakkee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goeree-Overflakkee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goeree-Overflakkee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goeree-Overflakkee
Binnenring: Nederland

Goeree-Overflakkee waar ligt dat?

Woningen te koop Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 281 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goeree-Overflakkee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goeree-Overflakkee.

Bekijk hier alle koopwoningen in Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goeree-Overflakkee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goeree-Overflakkee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goeree-Overflakkee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goeree-Overflakkee is 3.291 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.118 euro).

Leeftijden Goeree-Overflakkee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goeree-Overflakkee vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente Goeree-Overflakkee telt 14 plaatsen.

Achthuizen Den Bommel Dirksland Goedereede Herkingen Melissant Middelharnis Nieuwe-Tonge Ooltgensplaat Ouddorp Oude-Tonge Sommelsdijk Stad aan 't Haringvliet Stellendam

Alle wijken van Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.