logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Goeree-Overflakkee

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 51.590 inwoners. Momenteel staan er 161 woningen te koop en zijn er recent 260 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goeree-Overflakkee. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 280.021.

Woningen te koop 161
Woningen recent verkocht 260
Gemiddelde vraagprijs € 483.085
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 280.021
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Goeree-Overflakkee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goeree-Overflakkee is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goeree-Overflakkee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goeree-Overflakkee

Er zijn recent 260 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goeree-Overflakkee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goeree-Overflakkee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goeree-Overflakkee. Een eengezinswoning in Goeree-Overflakkee komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goeree-Overflakkee

In Goeree-Overflakkee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goeree-Overflakkee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goeree-Overflakkee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in gemeente Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Goeree-Overflakkee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in gemeente Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 161 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goeree-Overflakkee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goeree-Overflakkee.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in gemeente Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goeree-Overflakkee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goeree-Overflakkee is 3.563 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.281 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goeree-Overflakkee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goeree-Overflakkee vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente Goeree-Overflakkee telt 14 plaatsen.

Achthuizen Den Bommel Dirksland Goedereede Herkingen Melissant Middelharnis Nieuwe-Tonge Ooltgensplaat Ouddorp Oude-Tonge Sommelsdijk Stad aan 't Haringvliet Stellendam

Wijken van Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.