Huizenprijzen en de huizenmarkt in Achthuizen

Begrijp de huizenprijzen in Achthuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Achthuizen

Achthuizen is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achthuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 747.372 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 747.372
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Achthuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achthuizen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achthuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Achthuizen.

Woningen recent verkocht in Achthuizen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achthuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achthuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achthuizen. Een eengezinswoning in Achthuizen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achthuizen

In Achthuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achthuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achthuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Achthuizen

Starterswoningen in Achthuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Achthuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achthuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Achthuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Achthuizen

Wil je een huis kopen in Achthuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achthuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Achthuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achthuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Achthuizen. Zoek je huurwoning in Achthuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Achthuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achthuizen is 3.930 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.557 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Achthuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achthuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Achthuizen

Achthuizen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.