Huizenprijzen en de huizenmarkt in Melissant

Begrijp de huizenprijzen in Melissant met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Melissant

Melissant is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melissant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 382.171 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 382.171
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Melissant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Melissant is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Melissant kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Melissant

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melissant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Melissant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Melissant. Een eengezinswoning in Melissant komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Melissant

In Melissant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Melissant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Melissant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Melissant

Starterswoningen in Melissant zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Melissant zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Melissant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Melissant? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Melissant

Wil je een huis kopen in Melissant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Melissant . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Melissant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Melissant.

Bekijk alle koopwoningen in Melissant. Zoek je huurwoning in Melissant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Melissant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Melissant is 3.436 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.016 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Melissant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Melissant vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Melissant

Melissant bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.