Huizenprijzen en de huizenmarkt Ooltgensplaat in Ooltgensplaat

Begrijp de huizenprijzen in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee

Ooltgensplaat is een wijk in de plaats Ooltgensplaat binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 2.710 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooltgensplaat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 296.740 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 296.740
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ooltgensplaat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ooltgensplaat is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ooltgensplaat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ooltgensplaat.

Woningen recent verkocht in Ooltgensplaat

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooltgensplaat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ooltgensplaat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ooltgensplaat. Een eengezinswoning in Ooltgensplaat komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ooltgensplaat

In Ooltgensplaat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ooltgensplaat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ooltgensplaat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ooltgensplaat

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ooltgensplaat vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Huizenprijzen in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ooltgensplaat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ooltgensplaat.

Bekijk alle koopwoningen in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Ooltgensplaat Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ooltgensplaat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ooltgensplaat is 2.729 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.641 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ooltgensplaat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ooltgensplaat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ooltgensplaat

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ooltgensplaat? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ooltgensplaat

Ooltgensplaat woonkern Ooltgensplaat haven Ooltgensplaat buitengebied