De Huizenmarkt in Nieuwe-Tonge (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwe-Tonge

Woningmarkt Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe-Tonge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 378.224 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 378.224
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nieuwe-Tonge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe-Tonge is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe-Tonge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwe-Tonge

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe-Tonge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe-Tonge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe-Tonge. Een eengezinswoning in Nieuwe-Tonge komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe-Tonge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe-Tonge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwe-Tonge
Binnenring: Nederland

Nieuwe-Tonge waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwe-Tonge

Wil je een huis kopen in Nieuwe-Tonge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe-Tonge . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe-Tonge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe-Tonge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwe-Tonge. Zoek je huurwoning in Nieuwe-Tonge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwe-Tonge

Starterswoningen in Nieuwe-Tonge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe-Tonge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe-Tonge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwe-Tonge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwe-Tonge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe-Tonge is 3.130 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.677 euro).

Leeftijden Nieuwe-Tonge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe-Tonge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.