De Huizenmarkt in Stellendam (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stellendam

Woningmarkt Stellendam

Stellendam is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stellendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.319 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 386.319
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Stellendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stellendam is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stellendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stellendam

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stellendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stellendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stellendam. Een eengezinswoning in Stellendam komt het meest (87%) voor. Daarna komt een maisonnette met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stellendam

In Stellendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stellendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stellendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stellendam
Binnenring: Nederland

Stellendam waar ligt dat?

Woningen te koop Stellendam

Wil je een huis kopen in Stellendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stellendam . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stellendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stellendam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stellendam. Zoek je huurwoning in Stellendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stellendam

Starterswoningen in Stellendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stellendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stellendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stellendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stellendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stellendam is 3.562 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.288 euro).

Leeftijden Stellendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stellendam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stellendam

Stellendam bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.