Huizenmarkt Stellendam in Stellendam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stellendam

Woningmarkt Stellendam

Stellendam is een wijk in de plaats Stellendam binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 3.495 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stellendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 390.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 390.776
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Stellendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stellendam is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stellendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stellendam

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stellendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stellendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stellendam. Een eengezinswoning in Stellendam komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stellendam

In Stellendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stellendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stellendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stellendam
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stellendam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stellendam vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Stellendam waar ligt dat?

Woningen te koop Stellendam

Wil je een huis kopen in Stellendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stellendam . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stellendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stellendam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stellendam. Zoek je huurwoning in Stellendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stellendam

Starterswoningen in Stellendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stellendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stellendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stellendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stellendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stellendam is 3.462 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.253 euro).

Leeftijden Stellendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stellendam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stellendam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stellendam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stellendam

Stellendam centrum Stellendam west Stellendam zuiderdiep Stellendam haven Stellendam buitengebied