logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oude-Tonge

Begrijp de huizenprijzen in Oude-Tonge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude-Tonge

Oude-Tonge is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 51.590 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 532.116 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 532.116
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oude-Tonge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude-Tonge is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude-Tonge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude-Tonge

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude-Tonge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude-Tonge. Een eengezinswoning in Oude-Tonge komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude-Tonge

In Oude-Tonge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude-Tonge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude-Tonge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oude-Tonge

Starterswoningen in Oude-Tonge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude-Tonge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude-Tonge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude-Tonge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude-Tonge

Wil je een huis kopen in Oude-Tonge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude-Tonge . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude-Tonge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude-Tonge.

Bekijk alle koopwoningen in Oude-Tonge. Zoek je huurwoning in Oude-Tonge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude-Tonge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude-Tonge is 3.485 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.016 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude-Tonge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude-Tonge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oude-Tonge

Oude-Tonge bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.