Oude-Tonge in de gemeente Goeree-Overflakkee

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oude-Tonge

Een eerste blik op Oude-Tonge

Oude-Tonge is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oude-Tonge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 329.110 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 329.110
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oude-Tonge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude-Tonge is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude-Tonge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude-Tonge

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude-Tonge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude-Tonge. Een eengezinswoning in Oude-Tonge komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude-Tonge

In Oude-Tonge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oude-Tonge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oude-Tonge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude-Tonge
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oude-Tonge

Wil je een huis kopen in Oude-Tonge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude-Tonge. Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude-Tonge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude-Tonge.

Huizenprijzen in Oude-Tonge

Starterswoningen in Oude-Tonge zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude-Tonge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude-Tonge zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude-Tonge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude-Tonge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude-Tonge is 2.208 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.095 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oude-Tonge is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oude-Tonge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude-Tonge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oude-Tonge

Oude-Tonge bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen