De Huizenmarkt in Oude-Tonge (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude-Tonge

Woningmarkt Oude-Tonge

Oude-Tonge is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.359 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 494.359
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oude-Tonge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude-Tonge is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude-Tonge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude-Tonge

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude-Tonge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude-Tonge. Een eengezinswoning in Oude-Tonge komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude-Tonge

In Oude-Tonge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude-Tonge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude-Tonge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude-Tonge
Binnenring: Nederland

Oude-Tonge waar ligt dat?

Woningen te koop Oude-Tonge

Wil je een huis kopen in Oude-Tonge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude-Tonge . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude-Tonge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude-Tonge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude-Tonge. Zoek je huurwoning in Oude-Tonge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude-Tonge

Starterswoningen in Oude-Tonge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude-Tonge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude-Tonge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude-Tonge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude-Tonge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude-Tonge is 3.016 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.903 euro).

Leeftijden Oude-Tonge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude-Tonge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oude-Tonge

Oude-Tonge bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.