Huizenmarkt Achthuizen in Achthuizen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Achthuizen

Woningmarkt Achthuizen

Achthuizen is een wijk in de plaats Achthuizen binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 1.100 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achthuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 831.666 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 831.666
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Achthuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achthuizen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achthuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Achthuizen.

Woningen recent verkocht in Achthuizen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achthuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achthuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achthuizen. Een eengezinswoning in Achthuizen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achthuizen

In Achthuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achthuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achthuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Achthuizen
Binnenring: Nederland

Achthuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Achthuizen

Wil je een huis kopen in Achthuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achthuizen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Achthuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achthuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Achthuizen. Zoek je huurwoning in Achthuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Achthuizen

Starterswoningen in Achthuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Achthuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achthuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Achthuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Achthuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achthuizen is 4.362 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.455 euro).

Leeftijden Achthuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achthuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Achthuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Achthuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Achthuizen

Achthuizen woonkern Achthuizen buitengebied