Huizenprijzen en de huizenmarkt Dirksland in Dirksland

Begrijp de huizenprijzen in Dirksland Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dirksland Goeree-Overflakkee

Dirksland is een wijk in de plaats Dirksland binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 5.600 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dirksland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.291 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 395.291
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Dirksland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dirksland is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dirksland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dirksland

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dirksland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dirksland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dirksland. Een eengezinswoning in Dirksland komt het meest (65%) voor. Daarna komt een tussenverdieping met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dirksland

In Dirksland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dirksland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dirksland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dirksland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dirksland vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Huizenprijzen in Dirksland Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Dirksland Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dirksland Goeree-Overflakkee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dirksland Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dirksland Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dirksland Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Dirksland Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dirksland Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dirksland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dirksland.

Bekijk alle koopwoningen in Dirksland Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Dirksland Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dirksland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dirksland is 3.138 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.372 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dirksland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dirksland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dirksland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dirksland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dirksland

Dirksland centrum Dirksland noord Dirksland zuid Dirksland industriegebied Dirksland buitengebied