logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Stad aan 't Haringvliet

Begrijp de huizenprijzen in Stad aan 't Haringvliet met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 51.590 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stad aan 't Haringvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.341 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 426.341
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Stad aan 't Haringvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stad aan 't Haringvliet is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stad aan 't Haringvliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stad aan 't Haringvliet

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stad aan 't Haringvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stad aan 't Haringvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stad aan 't Haringvliet. Een eengezinswoning in Stad aan 't Haringvliet komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stad aan 't Haringvliet

In Stad aan 't Haringvliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stad aan 't Haringvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stad aan 't Haringvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Stad aan 't Haringvliet

Starterswoningen in Stad aan 't Haringvliet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stad aan 't Haringvliet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stad aan 't Haringvliet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stad aan 't Haringvliet? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stad aan 't Haringvliet

Wil je een huis kopen in Stad aan 't Haringvliet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stad aan 't Haringvliet . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stad aan 't Haringvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stad aan 't Haringvliet.

Bekijk alle koopwoningen in Stad aan 't Haringvliet. Zoek je huurwoning in Stad aan 't Haringvliet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stad aan 't Haringvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stad aan 't Haringvliet is 4.119 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.957 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stad aan 't Haringvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stad aan 't Haringvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Stad aan 't Haringvliet

Stad aan 't Haringvliet bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.