logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ouddorp

Begrijp de huizenprijzen in Ouddorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ouddorp

Ouddorp is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 51.590 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouddorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 722.212 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 722.212
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ouddorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouddorp is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouddorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ouddorp

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouddorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouddorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouddorp. Een eengezinswoning in Ouddorp komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouddorp

In Ouddorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouddorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouddorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ouddorp

Starterswoningen in Ouddorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouddorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouddorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ouddorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ouddorp

Wil je een huis kopen in Ouddorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouddorp . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouddorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouddorp.

Bekijk alle koopwoningen in Ouddorp. Zoek je huurwoning in Ouddorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ouddorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouddorp is 4.677 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.591 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ouddorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouddorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ouddorp

Ouddorp bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.