De Huizenmarkt in Ouddorp (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ouddorp

Woningmarkt Ouddorp

Ouddorp is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze plaats telt volgens het CBS 49.160 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouddorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 677.128 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 677.128
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ouddorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouddorp is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouddorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ouddorp

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouddorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouddorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouddorp. Een eengezinswoning in Ouddorp komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouddorp

In Ouddorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouddorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouddorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ouddorp
Binnenring: Nederland

Ouddorp waar ligt dat?

Woningen te koop Ouddorp

Wil je een huis kopen in Ouddorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouddorp . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouddorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouddorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ouddorp. Zoek je huurwoning in Ouddorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ouddorp

Starterswoningen in Ouddorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouddorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouddorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ouddorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ouddorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouddorp is 4.516 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.971 euro).

Leeftijden Ouddorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouddorp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ouddorp

Ouddorp bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.