Huizenmarkt Oude-Tonge in Oude-Tonge (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude-Tonge

Woningmarkt Oude-Tonge

Oude-Tonge is een wijk in de plaats Oude-Tonge binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 4.800 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 471.477 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 471.477
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oude-Tonge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude-Tonge is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude-Tonge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude-Tonge

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude-Tonge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude-Tonge. Een eengezinswoning in Oude-Tonge komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude-Tonge

In Oude-Tonge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude-Tonge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude-Tonge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude-Tonge
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oude-Tonge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oude-Tonge vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oude-Tonge waar ligt dat?

Woningen te koop Oude-Tonge

Wil je een huis kopen in Oude-Tonge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude-Tonge . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude-Tonge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude-Tonge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude-Tonge. Zoek je huurwoning in Oude-Tonge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude-Tonge

Starterswoningen in Oude-Tonge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude-Tonge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude-Tonge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude-Tonge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude-Tonge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude-Tonge is 3.018 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.905 euro).

Leeftijden Oude-Tonge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude-Tonge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oude-Tonge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oude-Tonge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oude-Tonge

Oude-Tonge centrum Oude-Tonge prinsessenbuurt handelskade Oude-Tonge planetenbuurt Oude-Tonge haven Oude-Tonge industriegebied Oude-Tonge buitengebied