logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oude-Tonge in Oude-Tonge

Begrijp de huizenprijzen in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee

Oude-Tonge is een wijk in de plaats Oude-Tonge binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 5.295 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 530.206 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 530.206
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oude-Tonge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude-Tonge is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude-Tonge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude-Tonge

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Tonge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude-Tonge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude-Tonge. Een eengezinswoning in Oude-Tonge komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude-Tonge

In Oude-Tonge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude-Tonge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude-Tonge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oude-Tonge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oude-Tonge vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Huizenprijzen in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude-Tonge Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude-Tonge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude-Tonge.

Bekijk alle koopwoningen in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Oude-Tonge Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude-Tonge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude-Tonge is 3.372 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.034 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude-Tonge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude-Tonge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oude-Tonge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oude-Tonge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oude-Tonge

Oude-Tonge centrum Oude-Tonge prinsessenbuurt handelskade Oude-Tonge planetenbuurt Oude-Tonge haven Oude-Tonge industriegebied Oude-Tonge buitengebied