Huizenmarkt Nieuwe-Tonge in Nieuwe-Tonge (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwe-Tonge

Woningmarkt Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge is een wijk in de plaats Nieuwe-Tonge binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze wijk telt volgens het CBS 2.365 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe-Tonge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.063 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 387.063
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nieuwe-Tonge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe-Tonge is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe-Tonge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwe-Tonge

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe-Tonge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe-Tonge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe-Tonge. Een eengezinswoning in Nieuwe-Tonge komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe-Tonge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe-Tonge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwe-Tonge
Binnenring: Nederland

Nieuwe-Tonge waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwe-Tonge

Wil je een huis kopen in Nieuwe-Tonge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe-Tonge . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe-Tonge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe-Tonge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwe-Tonge. Zoek je huurwoning in Nieuwe-Tonge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwe-Tonge

Starterswoningen in Nieuwe-Tonge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe-Tonge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe-Tonge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwe-Tonge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwe-Tonge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe-Tonge is 3.044 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.996 euro).

Leeftijden Nieuwe-Tonge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe-Tonge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwe-Tonge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwe-Tonge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge woonkern Nieuwe-Tonge battenoord Nieuwe-Tonge buitengebied